.

.

Diarypiece USB 5V 12V Autó Cigaretta-szivargyújtó Női Átalakító,Adapter Vezetékes Játékvezérlő Átalakító

Diarypiece USB 5V 12V Autó Cigaretta-szivargyújtó Női Átalakító,Adapter Vezetékes Játékvezérlő Átalakító

HUF 1.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Extra Mini méretű, kompakt kivitel.
Készült minőségű ABS anyagból, masszív, tartós.
Könnyen használható, kényelmes használni. Extra USB port áram átalakító, átalakítani teljesítmény, USB port, hogy 12 V-os autó cigaretta-szivargyújtó. Extra könnyű, hogy a hatalom az autó elektronikus berendezések által az extra teljesítmény(olyan, mint egy hatalom bankár). Extra könnyű, hogy engedélyezze a parkolás ellenőrzési funkciót az autó dashcam, nem kéri félj, hogy elfogy az elemeket, az autó több. ☂Ez az USB lépés kábel számos, széles az alkalmazási autóban, lakókocsiban, valamint kerékpár.Átalakítani teljesítmény, USB port, hogy 12 V-os autó cigaretta-szivargyújtó.
Alkalmas sok 12v eszközök, mint például : a Vezetői készülék, elektronikus kutya, dashcam, GPS, solar panel, led bélés szalag, Rino650, gumiabroncs inflator, led világítás, egyéb GPS FM forgalmi vevő, ventilátor, VA - nyújtott egészségügyi berendezés, amely egy cigarettát - portot a töltő, stb.
. Energia Átalakító Adapter Vezetékes Vezérlő USB Port 5 V 12 V Autó Cigaretta-szivargyújtó Női Átalakító Ereje Adapter Description : Tulajdonságok : vadonatúj, jó minőségű.Mini méretű, kompakt kivitel.Készült minőségű ABS anyagból, masszív, tartós.Könnyen használható, kényelmes használni.USB port áram átalakító, átalakítani teljesítmény, USB port, hogy 12 V-os autó cigaretta-szivargyújtó.Könnyen hatalmat az autó elektronikus berendezések által az extra teljesítmény(olyan, mint egy hatalom bankár).Könnyen lehetővé teszi parkolás ellenőrzési funkciót az autó dashcam, nem kéri félj, hogy elfogy az elemeket, az autó több.Ez az USB lépés kábel számos, széles az alkalmazási autóban, lakókocsiban, valamint kerékpár.Átalakítani teljesítmény, USB port, hogy 12 V-os autó cigaretta-szivargyújtó.Alkalmas sok 12v eszközök, mint például : a Vezetői készülék, elektronikus kutya, dashcam, GPS, solar panel, led bélés szalag, Rino650, gumiabroncs inflator, led világítás, egyéb GPS FM forgalmi vevő, ventilátor, VA - nyújtott egészségügyi berendezés, amely egy cigarettát - portot a töltő, stb.Műszaki adatok : Anyaga : ABS + PVC + Metal Color : Black Cable Hossza : 30cm USB bemenet : a DC5 V 2 ACigarette-könnyebb kimenet : a DC12 V 8 WCigarette-szivargyújtó Kimenet : 12 V 0.7 EGY, Max attól függ, hogy a hatalom az USB port Quantity : 1 db (egyéb kiegészítők demo a kép nem tartozék) Megjegyzés : 1.Átmenet : 1cm=10mm=0.39inch2.Kérem, engedje meg, 0-1cm hiba miatt kézi mérés.pls, hogy biztos nem bánja, mielőtt ajánlatot.3.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Köszönöm!A csomag tartalmazza : 1 X USB A Férfi-12 V Autó Cigaretta-szivargyújtó Női Átalakító Adapter Kábel (Nem lakossági csomag).

További részletek

A vevők választása